Fourfeldtskolen Bohr

Fourfeldtskolen Bohr er beliggende i den vestlige del af Esbjerg i bydelen Fovrfeld. Vi tilbyder indbydende og moderne faciliteter, der danner rammerne om et godt og inspirerende undervisningsmiljø. Beliggenheden tæt på strand, skov og eng giver mulighed for at inddrage naturen i undervisningen.

Afdelingens ca. 750 elever er fordelt på 0. – 9. klasse og er 3-sporet. I overbygningen 7 - 9. klasse har vi tonede linjer, hvor vi tilbyder en international linje, en science linje og den almene linje, Multiflex-linjen.

Multiflex-linjen
På Bohrskolen tilbyder vi den almene linje, Multiflex-linjen, på afdelingerne Vitaskolen og Fourfeldtskolen. Multiflexlinjen er for dig, der ønsker at tage Folkeskolens Afgangsprøve samtidigt med, at du fordyber dig i områder, som du interesserer dig særligt for. På Multiflex-linjen vil du have de almindelige skolefag i 4 af ugens dage. Det vil sige, at på de dage har du dansk, matematik, engelsk osv. - sådan som du kender det. Fagene forbereder dig til Folkeskolens Afgangsprøver. Derudover er en dag om ugen være afsat til toningsdag, hvor du har mulighed for at vælge mellem mange toninger, som alle har forskelligt indhold. På den måde kan du vælge lige netop den toning, som du synes lyder spændende, eller som du mener, du kan få brug for senere i livet.

Den internationale linje
Bohrskolens internationale linje på Fourfeldtskolen Bohr er et tilbud til unge, der ønsker ekstra udfordringer, større fokus på sprog og et internationalt udsyn. Målet er, gennem erhvervet international udsigt og styrket fremmedsprogskompetence, at styrke elevernes oplevelse af sig selv som kompetente studerende borgere i en globaliseret verden.

Science linjen
Sciencelinjen på Fourfeldtskolen Bohr er Bohrskolens tilbud til unge, der i særlig grad interesserer sig for science og godt lide at fantasere, få gode ideer og få dem afprøvet i virkeligheden. Det er for dig, der godt kan lide at undersøge og eksperimentere. Dig, der er nysgerrig og kan undres over de mindste ting på jorden og de største ting i universet.

Adresser for Fourfeldtskolen Bohr:

Skole og SFO
Ndr. Fovrfeldvej 1